FRI FRAKT ÖVER 499:- / BRA PRISER / SNABBA LEVERANSER!

Ahrex Flexi Stripper

  • 599 kr

Flexi Strippern är en otroligt lätt och smidig linbricka som passar perfekt för flugfiskare som vill slippa trassel med fluglinor när man fiskar.


I lager.
Dela

Denna modell har fler rader med gummipiggar än den tidigare Flexistrippern, detta gör ju att du kan lägga fler rader med lina utan att den börjar leta sig av strippen. Även fästet är uppdaterat med ett tåligare material.

Det smarta med denna produkt är att eftersom piggarna är konstruerade för att vara precis så hårda att linan hålls på plats men flexibla nog att linan ska kunna glida ur utan att bromsas. Det säger ju sig jälv att kasten blir längre, mer precisa och kontrollerade kast!

Viktigt:

När Du börjar ta hem lina är det viktigt att den första linbågen läggs utanför Flexi-Stripperns bricka. Därefter lägger man alla hemtagningar på brickar. På det här sättet vet Du att Du alltid har lagom mycket lösnina när Du lyfter spöt för ett nytt kast. Gör Du inte detta riskerar Du att linan bromsas upp vid utkastet ifall linan inte löper helt fritt från brickan.